
Frequently asked questions
Short answers for prospective trainees.
Does LPK BIJAK place trainees in jobs overseas?
No. LPK BIJAK provides vocational training. Overseas placement may only be carried out by licensed placement agencies (P3MI), under Law 18/2017, Article 49.
Does training guarantee me a job?
No training can guarantee a job. Training improves your skills and readiness to take part in employer selection.
Who can join the training?
Members of the public who meet the programme requirements, including candidates seeking work in Indonesia or abroad.
Do participants receive a certificate?
Participants who complete the programme and pass the evaluation receive a training certificate.
How do I know this training centre is licensed?
Private training centres must hold a licence from the regional manpower office (Minister of Manpower Regulation 17/2016). You can ask for our licence number before registering.
Where is the training held?
Jl. H. Moh. Ali No.13, Tanah Baru, Beji District, Depok, West Java.
Other questions? Contact us.
